Sisteme de supraveghere video HDTVI VS HDCVI

Ca o tendinta populara, industria de securitate a inceput sa produca camere de supraveghere video HD si Full HD pentru a satisface cerintele pietei de supraveghere video de inalta definitie. Sistemele de supraveghere au astazi ca tehnologie de baza HDCVI . Acesta este in prezent lider de piata pentru sisteme de supraveghere analogice. Sistemul analogic HDCVI a preluat recent o parte mare din piata  din cauza lipsei de concurenta, tehnologia HDCVI suporta HD 720p si  FULL HD 1080P. Tehnologia sistemelor HDCVI este imbunatatita si gasiti o gama larga de produse incepand cu recordere HDCVI, camere dome antivandale, camere de exterior, sau camere Speed Dome.  Avantajul sistemelor  HDCVI este ca nu trebuie sa se schimbe cablurile analogice. Costurile de instalare ale sistemelor HDCVI sunt foarte scazute.

Sistemele de supraveghere de inalta definitie domina epoca 3G, transmisie de date video pe cablu sa imbunatatit foarte mult. Acum, cu noua tehnologie 4G trebuie sa ne dam seama ca in viitor vietile oamenilor se vor schimba. Sistemele de inalata definitie pentru aplicatii civile sunt cele mai recente tendinte.. Claritatea trebuie sa fie de neegalat. Functii de sprijin, cum ar fi compensarea luminii de fundal (BLC), WDR si functii pentru a echilibra zonele de contrast ridicat, claritate de neegalat face din aceste sisteme de supraveghere video HDCVI unul dintre cei mai puternici producatori de pe piata.

Dar sa nu uitam ca exista un nou jucator in sisteme de supraveghere video HD , acesta a creat standardul de tranmsisie HDTVI si are capacitatea de a domina piata sistemelor HD pentru ca este o tehnologie open source si nu este proprietara. Astfel, tehnologia sistemelor de supraveghere video HDTVI poate fi adoptata cu succes de catre orice producator de pe piata. In viitor, potentialul de dezvoltare al sistemelor de supraveghere video se va baza pe sisteme HD analogice si, prin urmare, piata va impartasi probabil in acest fel: clientii high-end vor cumpara in continuare HD-SDI, altii vor cumpara HDCVI de mijloc si low end, iar cei mai multi probabil ca se vor conentra pe HDTVI.

De ce credem ca HDTVI va avea cel mai bun raport calitate / pret? Ei bine, cel mai important motiv este concurenta. Deoarece cu cat concurenta este mai mare cu atat produsele se vor imbunatati continuu si preturile vor scadea. Ne asteptam ca piata va accepta toate cele trei sisteme, dar este posibil ca timp de mai multi ani pentru a gasi sisteme de supraveghere HDTVI in cele mai multe case si intreprinderi.

atutech