Safer lanseaza tehnologia HD TVI

Ce este HD TVI?

HD TVI și HD-SDI sunt ambele soluții-HD pe cablu coaxial. Cu toate acestea, exista blocaje vizibile în aplicații HD-SDI cum ar fi distanța de transport a semnalului video,depozitarea, precum și costul total. Acum Safer au dezvoltat cu succes soluția TVI, care este capabila să rezolve problemele anterioare gasite la HD-SDI. A preluat 90% din tehnologia HD-SDI dar a reusit sa efectueze transmisie analogica prin cablu coaxial. TVI poate converti semnalele digitale la semnale analogice pentru a extinde distanta de transport, a reduce costul total totul cu o compresie mai buna pentru inregistrari de dimensiuni mai mici. Distanța de transmisie variaza intre 300 – 500 de metri prin cablu coaxial.

Mai mult decât atât, TVI transmite semnale analogice CVBS 75ohm, cu o rezoluție de 1080p și 720p la 30 de cadre pe secundă, lucru care este destul de greu de atins prin alte soluții-HD pe cablu coaxial. Utilizatorii trebuie doar sa inlocuiasca camerele de supraveghere analogice vechi și DVR-uri cu camere si DVR-uri HDTVI pentru a obține un sistem de supraveghere nou nout HD sau FULL HD, fara a necesita alte cunostinte profesionale sau fara a platii pe cineva pentru instalare.

Compatibilitatea HDTVI?

Înainte de a alege o noua tehnologie, multe persoane ar putea avea unele îndoieli, cum ar fi compatibilitatea în viitor și disponibilitatea. Cu toate acestea, pentru HDTVI, nu există o astfel de preocupare.

TVI a fost inventat de o companie cu sediul în SUA, care nu va furniza procesoare unui producator unic, ci va ajunge sa furnizeze la producatori din intreaga lume. Clientii isi pot alege in viitor liber furnizorii de TVI de pe piata. Prin urmare TVI este de asteptat sa devina un standard industrial, nu o tehnologie sau o solutie de proprietate.

Datorita faptului ca HDTVI va fi o soluție deschisă, este dovada, ca va avea mare interoperabilitatea și compatibilitatea cu mai multe produse de supraveghere video. De exemplu, DVR-urile TVI vor fi compativile si cu camere de 720p si cu 1080p de la diferite branduri simultan. Acest lucru va fi benefic pentru clienti datorita costurilor scazute datorita concurentei.

Potențialul de afaceri al TVI

În multe țări, lățime de bandă instabila este încă o provocare pentru integratori de sisteme de supraveghere IP. Între timp, mulți dintre ei încă nu dispun de cunoștințe suficiente pentru IP. Acesti doi factori impiedica adoptarea larga de IP. Deci o majoritate a instalatorilor din intreaga lume vor accepta mult mai repede acest standard pentru ca este mai usor de utilizat si mai eficient din punct de vedere al costurilor. Acesta va viza piata de mijloc si low – end pe cand HD-SDI se va concentra pe pietele High-End.

Linia de produse HD TVI ale firmei Safer

Pentru a răspunde nevoilor pieței, SAFER a dezvoltat portofolii complete de produse TVI. Linia completa de produse a companiei cu standardul HD TVI este gata acum – inclusiv DVR de 4/8/16 canale și camere HD – TVI, de la camere de supraveghere bullet la camere de supraveghere speed dome HD 1080p si 720p la preturi diferite.

atutech