NOU – Camera de supraveghere TURBO HD 3 Megapixeli

Camera de supraveghere 3 Megapixeli DOME HDTVI IR 30M . Camera de supraveghere TURBO HD pentru DVR-uri Hikvision sau Safire. Camera cu lentila varifocala si infrarosu la 30 metri. Senzor puternic de 3 Megapixeli perfect pentru inregistrare pe DVR-uri Turbo Hd Hikvision.

Imagini de inalta calitate! 3 Megapixeli

Cu ajutorul acestei camere de supraveghere Turbo HD poti sa capturezi fiecare detaliu. Senzorul performant al acestei camere dome se foloseste de cea mai noua tehnologie CMOS pentru a dezvolta 3 Megapixeli. Senzorul de ultima generatie ofera imagini de inalta calitatepentru filmari de supraveghere video. Reproducere a culorilor precisa!

Vizibilitate exceptionala pe timpul noptii

Camera este echipata cu LED-uri IR si senzor APTINA sensibil la lumina. Cu ajutorul led-urilor puternice puteti suprinde imagini in bezna completa pana la 30 metri.

Viziilitate nocturna

Camera cu unghi reglabil pentru diferite aplicatii

Camera de supraveghere Turbo HD 3 Megapixeli are lentila varifocala pentru a te ajuta sa surprinzi imagini din diferte unghiuri. Astfel poti sa alegi unde pui camera de supraveghere si sa o muti in functie de aplicatia dorita. Unghiul se seteaza in timpul montajului .

atutech