Noile sisteme HDTVI pot accepta camere de supraveghere Analogice, Hdtvi si IP

Utilizatorii de sisteme supraveghere analogice CCTV se pot bucura acum de rezoluție HD in timp ce isi protejareaza investițiile în infrastructura de cablare existenta odata cu cu lansarea solutiei HDTVI. Aceasta tehnologie revolutionara acceptă transmisie de semnal HD1080p fara latenta pe distanta foarte mare de până la 500 de metri pe cablu coaxial și oferă compatibilitate perfectă cu camere SD tradiționale, camere IP și camere HDTVI și DVR-uri.

Semnal de inalta performanta HD 1080p/720p

HDTVI (High Definition Video Transport Interface) este o tehnologie ideala pentru modernizarea sistemelor cu definiție standard existente la un cost scăzut. Acesta își păstrează usurinta de utilizare a unui sistem analogic în timp ce oferă ieșire video HD 1080p.

HDTVI este o tehnologie deschisa si compatibila cu toti producatorii

Standardul HDTVI este deschis, acest lucru garantează o conexiune fara probleme cu alte camere de supraveghere HDTVI deasmenea si cu alte DVR-uri. DVR-urile Hikvision Turbo HD pot conecta, de asemenea, camere tradiționale SD analogice și toate camerele Hikvision Turbo HD pot accesa DVR-uri diferite, dotate cu tehnologie HDTVI de la alți producători.

Sistemul Tribrid – Combina HDTVI cu analog și IP

Hikvision Turbo HD DVR oferă conexiuni simultane la camere HTVI, IP si analogice si detecteaza automat semnalul de intrare si inregistreaza in consecinta. Acest lucru înseamnă că sistemele existente pot fi actualizate prin simpla înlocuire a camerelor actuale și a DVR-ului sau prin adaugarea de camere de retea IP.

Transmisie prin cablu coaxial pana la 500 metri de milioane de HD de transmisie prin cablu coaxial

Sistemele HDTVI garanțeaza transmiterea semnalului video de inalta calitate si far alatenta la distante de până la 500 de metri. Rezolutii 720p / 1080p prin cablu coaxial. O soluție analog convenționala nu pot realiza o astfel de rezoluție în timp ce soluții HD-SDI sunt limitate în ceea ce privește capacitatea de transmisie la distanta. Acest lucru face din HDTVI o soluție perfectă care se potriveste cu toate cerintele. În plus, soluția HDTVI suporta UTC de la distanță, set-up și de configurare, și permite controlul meniului OSD și controlul PTZ prin cablu coaxial. Acest lucru înseamnă că utilizatorii nu trebuie sa se deplaseze la camere si pot face modificări mult mai rapid și mai ușor.

atutech