Hikvision DS-7204HGHI-SH un dvr Full HD pe tehnologia HDTVI

Hikvision DS-7204HGHI-SH un dvr Full HD pe tehnologia HDTVI. Un dvr din gama economica care este o solutie low cost pentru sistemele de supraveghere video. Cu toate acestea este cred, cel mai vandut dvr din gama Hikvision, pentru ca este destinat pentru aplicatii mici de pina la 4 camere de supraveghere.

De ce ai alege acest tip de dvr Hikvision DS-7204HGHI-SH?

Pai in primul rand pentru un pentru un DVR full hd are un pret foarte bun. In al doilea rand acest tip de dvr accepta camere HDTVI , camere CVBS si camere IP simultan cea ce este o functie destul de interesanta.

Hikvision este un brand puternic pe acest segment de supraveghere video, si ofera echipamente cu un grad de calitate destul de ridicat. Ce se poate observa la modelul DS-7204HGHI-SH este ca pune la bataie si o intrare/iesire audio, dar din pacate nu are intrare / iesire pe canale de alarma. Oricum IN/OUT pe alarma nu este prea fregvent folosita in ultima vreme. Softul dvr-ului este unul destul de intuitiv, iar pentru partea de conectare in afara retelei, foloseste un server de DDNS pentru conectarea pentru IP dinamic, si un server de cloud pentru serviciu de conectare la dvr prin server tert. Aplicatiile de mobil sint foarte stabile, si se actualizeaza destul de fregvent, pentru eliminarea problemelor software descoperite.

Daca esti interesat de achizitia unui DVR Hikvision DS-7204HGHI-SH, iti recomandam sa cumperi de aici, firma Atu Tech fiind un reper in industria de supraveghere, cu preturi excelente si servicii de vanzare si post vanzare de calitate. Vei avea cel mai mic pret pentru un dvr Hikvision DS-7204HGHI-SH, si un suport tehnic la instalare, respectiv configurare pentru acest model de dvr.

atutech