HDTVI VS HDCVI

Industria sistemelor de securitate a observat tendinta in crestere a sistemelor de supraveghere HD si a inceput sa produca camere de supraveghere HD si FULL HD precum si inregistratoare DVR pentru a satisface cerintele pietei de supraveghere video de inalta definitie. Sistemele de supraveghere HD peste coaxial au la baza tehnologhia HDCVI, aceasta tehnologie este in prezent lider de piata in sisteme de supraveghere analogice HD. Acesta a intrat pe piata si a preluat o mare parte din aceasta datorita lipsei de concurență. Tehnologia HDCVI suporta HD 720p și înregistrare video full HD 1080p. Aceasta tehnologie este imbunatatita si aplicata multor sisteme de inregistrare DVR si multor camere de supraveghere bullet, dome, speed dome, box, etc. Deoarece sistemele HDCVI pot fi instalate fara schimbarea cablurilor analogice, si datorita faptului ca sistemele HDCVI sunt mult mai mici.

469_hdtvi_vs_hdcvi

HDTVi vs HDCVI

Sisteme de supraveghere de HD domina epoca 3G, cablu de transmisie de date video s-a îmbunătățit foarte mult. Acum, cu noua tehnologie 4G trebuie să ținem cont că în viitor se vor schimba viețile oamenilor. Sisteme de supraveghere de înaltă definiție pentru aplicații civile sunt de fapt cele mai recente tendințe. Claritatea trebuie să fie de neegalat. Funcțiile camerelor de supraveghere cum ar fi compensarea luminii de fundal (BLC), WDR (gama dinamica extinsa) funcția pentru a echilibrarea zonelelor de mare contrast, claritatea de neegalat a acestor sisteme de supraveghere le face cele mai puternice de pe piata!

Dar sa nu uitam ca există un nou sistem de supraveghere HD pe coaxial pe piata de supraveghere vidoe si se numește HDTVI. Acesta are capacitatea de a domina piata sistemelor HD. Acesta dispune de tehnologie open-source și poate fi folosita de oricine. HDCVI este proprietate DAHUA. Astfel, tehnologia HDTVI va putea fi adoptata de către orice producător de pe piață. În viitor, potențialul sistemelor de supraveghere in dezvoltarea afacerilor se va baza pe sisteme analogice HD si prin urmare piata se va impartii probabil in acest fel: o mica parte din clientii high-end vor continua sa cumpere sisteme de monitorizare HD-SDI, altii vor cumpăra sisteme de HDCVI de mijloc și low-end, și cei mai mulți oameni care nu au schimbat inca sistemul analogic vechi probabil vor cumpara sisteme de supraveghere HDTVI. Acestea vor fi sisteme de supraveghere HD care ofera calitate foarte buna la un pret scazut!

De ce credem ca HDTVi va avea cel mai bun raport calitate / pret? Ei bine, cel mai important motiv este concurența. Pe măsură ce concurența este mai mare, cu atât produsele se vor imbunatatii in continuu si preturile vor scădea. Ne asteptam ca piata sa accepte toate cele trei sisteme, dar este posibil ca pe parcursul anilor sa gasim mai multe sisteme de supraveghere HDTVi in case si intreprinderi decat HDCVI.

atutech