Hanbang a dezvoltat tehnologia HDTVI

HD-TVI înseamnă de înaltă definiție de transport Video Interface, este o tehnologie DSP TVI dezvoltat de Techpoint (2012), iar chipset-ul a fost vhdtvi_signal_20140929ândut la Intersil, fabricarea chineză, cum ar fi Hikvision, HanBang, a pus această tehnologie în noul lor produs.

Hanbang dezvoltat cu succes soluția TVI, rezolvat problemele anterioare HD-SDI lui. TVI poate converti semnalele digitale la cele analogice, se extinde distanța de transmisie, reduce costul total și ia o capacitate de stocare mai puțin, HD-TVI se bazează pe cablu coaxial, suport semnal video HD (1080p / 720p), semnal audio, transmisie a semnalului digital.

De ce HD-TVI?
TVI provine dintr-o companie cu sediul în SUA, care nu furnizează doar o fabricare, chipset-ul este deschis, nu sigilate, puteți DIY sistemul de HD-TVI cu diferite brand. în timp ce HD-CVI, nici o camera nu contează sau DVR, ar trebui să fie cumpărate de la compania original sau societate autorizată.
Clienții dori pentru a se potrivi DVR lor si aparat foto cu diferite brand, deoarece gamă largă poate însemna mai mult de economisire a costurilor.
Iar prețul TVI este aproape de 960H, oamenii vor dori acest tip de produs.

Atu Tech importator oficial HANBANG in Romania, va ofera DVR-urile HDTVI direct prin magazinul online

atutech