Gama dvr-uri Hdtvi

Gama de dvr-uri Hdtvi este una completa. Ca si orice gama de sisteme de supraveghere video se bazeaza pe gama completa de dvr-ri hdtvi incepand de la dvr-ul de 4 canale HDTVI, apoi mergem catre dvr-ul de 8 canale HDCVI, dvr-ul de 16 canale video HDCVI si binenteles si dvr-ul de 32 de canale video HDCVI.

Aceste dvr-uri accepta si camere analogice, si camere de supraveghere Ip si camere de supraveghere HDCVI, fiind in varianta Tribrida, la fel si cu celelalte tehnologii cu care se afla in competitie.

Inregistratoare digitale de tip DVR HDTVI sau DVR Turbo HD asa cum au alintat-o cei de la Hikvision este solutie mult asteptata care ofera rezolutie inalta 720p (1.3 MP)/1080p (2 MP) utilizand tehnologia analogica pe cablu coaxial sau UTP (prin video-balon), imbina avantajele tehnologiei IP (rezolutia mare) cu cele analogice (usurinta in programare, latenta mica) la un pret mult mai mic decat solutia IP si foarte apropiata ca si costuri de solutia analogica traditionala (1000 TVL sau mai mica). Gama completa dvr 4 canale HDTVIDvr 8 canale HDTVI, Dvr 16 canale HDTVI de la cei mai importanti producatori de tehnologie HDTVI la aceasta ora: Hikvision si Hanbang pentru care sintem importatori oficiali. Impreuna ca tehnologiile HDCVI sau AHD fac ca piata inregistratoarelor digitale HD sa fie una completa si oarecum usor diferita. Nu ezita, alege un dvr HDTVI (TurboHD) acum la cel mai bun pret de pe piata.

Lasă un răspuns