Dvr-urile TurboHD TVI de la Hikvision acum la Atu Tech

TVI – solutie mult asteptata care ofera rezolutie inalta 720p (1.3 MP)/1080p (2 MP) utilizand tehnologia analogica pe cablu coaxial sau UTP (prin video-balon), imbina avantajele tehnologiei IP (rezolutia mare) cu cele analogice (usurinta in programare, latenta mica) la un pret mult mai mic decat solutia IP si foarte apropiata ca si costuri de solutia analogica traditionala (1000 TVL sau mai mica). Gama completa dvr 4 canale HD TVI, Dvr 8 canale HD TVI, Dvr 16 canale HD TVI.

Dvr -urile Turbo HD Hikvision  FULL HD este dezvoltat pe tehnologia HD TVI de catre chinezii de la Hikvision. Accepta camere de supraveghere HD TVI 720P si 1080P (Full HD), dar va inregistra la rezolutia maxima de 720P (1 Megapixel)in modul realtime sau la 1080P la 12 FPS sau la 25 fps pe seria 73XX

Codarea se face pe celebrul codec H264, si inregistreaza in timp real la 25 FPS, la rezolutia 720P. Iesirile video VGA si HDMI, poti fi folosite simultan la rezolutii FULL HD 1080P si pe VGA si pe HDMI. Camerele suportate sint si cele analog si cele HD TVI, iar cablarea este una clasica pe cablu coaxial sau ftp la distante cablate foarte mari. Detine si o intrare audio, care poate fi multiplexata pe orice canal video existent.

Nu contreaza ca ai camere de supraveghere video analogice! Poti sa-ti faci un upgrade cu dvr-uri  Turbo HD Hikvision si poti prelua concomitent si camerele tale vechi analogice si camerele Turbo HD TVI de la Hikvision, dar nu numai.

Daca esti interesat de DVR-urile TuboHD TVI de la Hikvision le poti comanda direct online de la ATu Tech 

atutech