Dvr 8 canale Hdtvi

Inregistratoare digitale de tip DVR HDTVI  asa cum au alintat-o cei de la Hikvision este solutie mult asteptata care ofera rezolutie inalta 720p (1.3 MP)/1080p (2 MP) utilizand tehnologia analogica pe cablu coaxial sau UTP (prin video-balon), imbina avantajele tehnologiei IP (rezolutia mare) cu cele analogice (usurinta in programare, latenta mica) la un pret mult mai mic decat solutia IP si foarte apropiata ca si costuri de solutia analogica traditionala (1000 TVL sau mai mica). Gama completa dvr 4 canale HDTVIDvr 8 canale HDTVI, Dvr 16 canale HDTVI de la cei mai importanti producatori de tehnologie HDTVI la aceasta ora: Hikvision si Hanbang pentru care sintem importatori oficiali. Impreuna ca tehnologiile HDCVI sau AHD fac ca piata inregistratoarelor digitale HD sa fie una completa si oarecum usor diferita. Nu ezita, alege un dvr HDTVI (TurboHD) acum la cel mai bun pret de pe piata.

dvr-4-canale-turbo-hd-hikvision-ds-7204hghi-sh-full-hd-107

Dvr 8 canale HDTVI Hikvision DS-7208HGHI-SH FULL HD este dezvoltat pe tehnologia HD TVI de catre chinezii de la Hikvision. Accepta camere de supraveghere HD TVI 720P si 1080P (Full HD), dar va inregistra la rezolutia maxima de 720P (1 Megapixel)in modul realtime sau la 1080P la 12 FPS.

Codarea se face pe celebrul codec H264, si inregistreaza in timp real la 25 FPS, la rezolutia 720P. Iesirile video VGA si HDMI, poti fi folosite simultan la rezolutii FULL HD 1080P si pe VGA si pe HDMI. Camerele suportate sint si cele analog si cele HD TVI, iar cablarea este una clasica pe cablu coaxial sau ftp la distante cablate foarte mari. Detine si o intrare audio, care poate fi multiplexata pe orice canal video existent.

Nu contreaza ca ai camere de supraveghere video analogice! Poti sa-ti faci un upgrade cu dvr-uri de 8 canale Turbo HD Hikvision DS-7208HGHI-SH, si poti prelua concomitent si camerele tale vechi analogice si camerele Turbo HD TVI de la Hikvision, dar nu numai.

dvr-8-canale-hd-720p-hdtvi-hanbang-621

DVR 8 Canale HD 720P HDTVI Hanbang - HB-DVR5208-A

Iti poti reinoii sistemul de supraveghere analogic cu un sistem de supraveghere HDTVI. Este cea mai noua tehnologie a sistemelor HD peste coaxial. Gama de DVR-uri introduse de Hanbang functioneaza doar cu camere HDTVI. Tehnologia HDTVI va permite sa transmiteti semnal video necomprimat 720P pe distante foarte lungi prin cablu coaxial clasic sau FTP cu video-balun pana la 500m.

 Performanta HD la 720P

Gama de produse HDTVI de la Hanbang dispune de cea mai noua tehnologiehanbanganalogica HD, este tehnologia ideala pentru a modernizarea unui sistem deja existent la un cost redus. Acesta isi pastrează usurinta in utilizare si cablajul unui sistem analogic in timp ce ofera rezolutiide 720P.

264Vizualizare rapida pe internet -Compresie H.264 dual-stream.

Codecul H264 inregistreaza 2 fluxuri simultan. Compresia se face rezolutie maxima HD 720p pe HDD si pe internet la o rezolutie mai mica. Astfel ai posibilitatea sa vezi inregistrarile foarte rapid de oriunde din lume.

HDMIDispunde de mai multe iesiri video – HDMI – VGA

Iesire video VGA si HDMI pentru afisarea inregistrarilor la rezolutie FULL HD 1080P. Acest DVR HD poate afisa simultan inregistrarile pe un monitor sau pe un televizor de ultima generatie la rezolutia maxima inregistrata.

Il puteti conecta la internet indiferent ce tip de IP aveti

 

Cu acest DVR poti vizualiza inregistrarile pe internet chiar daca ai IP Dinamic cu ajutorul serverului propriu al firmei HangBang. DVR-ul iti ofera un serial pe care il introduci in aplicatia de supraveghere. Serverul iti va gasi DVR-ul automat indiferent de IP. Aceasta face ca monitorizarea pe internet sa fie mult mai facila pentru toti utilizatorii care nu au IP fix. Sistemul este deasemenea compatibil cu majoritatea browserelor web comerciale, cum ar fi Internet Explorer, Mozilla Firefox si Google Chrome.

Lasă un răspuns