Ce este HDTVI ?

Camere supraveghere video HDTVI. Sisteme de supraveghere video de mare definitie pe cablu coaxial cu comunicatie bidirectionala. Ce este de fapt acest sistem video HDTVI ?

HTCVI este un standard analog video de înaltă definiție de transmisie prin cablu coaxial . Se folosește de scanare progresivă și suportă două formate video de înaltă definiție de 1280H ( 1280×720 rezoluție efectivă ) și 1920H ( 1920×1080 rezoluție efectivă ) . Prin transmiterea semnalelor video necomprimate și fără pierderi de trasmisie punct – la-punct , Sistemul video HDCVI este de încredere , fara întârziere , de înaltă eficiență și foloseste tehnologia de transmisie video megapixeli .

Sistemul video HDTVI oferă o distanță de transmisie de 500 de metri pe cablu coaxial sau similară de cu corecții adaptative ale pierderii semnalului . În plus , HDTVI detine mai multe drepturi independente de proprietate intelectuală , inclusiv tehnologia compozit de transmitere si a semnalului audio și tehnologii de comunicare de date bi- direcție pentru PTZ spre exemplu.

atutech