Camerele HD TVI,o noua tehnologie pentru supravegherea video HD

Camerele HD TVI,o noua tehnologie pentru supravegherea video HD

Intrarea in noua era digitala, aduce o competitie producatorii de tehnica de supraveghere intr-o noua etapa. Pe linga “batranul” de acum HD-SDI care a fost pionierul in zona sistemelor de supraveghere analog HD, apar pe rand HD CVI, o tehnologie patentata de DAHUA, si HD TVI,o tehnologie la care a pus umarul cei de la HIKVISION, si nu numai.

Ce este HD TVI ? - High Definition Transport Interface Video, o tehnologie care se bazeaza pe cablu coaxial traditional pentru transmisiile de date, care poate sustine rezolutii 720P/1080P, si semnalul audio sau PTZ pe acealasi cablu, cu o distanta de pina la 500 de metri.

STUDIU: Pina in prezent sint peste 100 de miloane de sisteme de supraveghere video analog, cablate in cablu coaxial, upragadrea la o tehnologie cu rezolutie superioara, se poate face foarte usor , inlocuind doar DVR-ul si camerele. In urmatorii 3-5 ani aceasta tehnologie va domina piata sistemelor de supraveghere video. Aceasta necesitate , a dus la apartia sistemelor de supraveghere HD peste coaxial, gen ADH, HD TVI sau HD CVI.

Avantajele HD TVI

Printre soluțiile actuale HD, distanța de transmisie, compatibilitatea și costurile sunt mereu probleme pentru atât pentru producătorii, cât și utilizatorii. În acest context, tehnologia HD-TVI ca o nouă soluție de brand analog HD apare în piață. În general, tehnologia HD-TVI poate oferi o soluție mai economică, mai ușor de instalat și de utilizat pentru sistemul de supraveghere analogice de înaltă definiție.

HD-TVI poate converti semnalul analogic in semnal digital pentru extinderea distanței de transmisie, un cost total mai mic, reducând spațiul total de stocare video. Prin cablu coaxial, distanța de transmisie video poate ajunge până la 300 ~ 500 de metri, fără pierderi de calitate video evident. În plus, HD-TVI poate transmite CVBS 75Ohm analog de semnal video cu rezoluție de 720p și 1080p la 30fps, care sunt sarcini dificile de a adopta alte soluții coaxiale HD. Înlocuind doar camerele de supraveghere video  și DVR-ul cu cele mai recente camere HD-TVI și DVR, utilizatorii pot actualiza sistemul lor de supraveghere pentru un nou sistem de brand HD 1080p, aceasta nu are nevoie de cunoștințe de instalare și de cost suplimentar.

HD TVI inseamna :

  • Analog HD calitate video de înaltă rezoluție 720P/1080P
  • Transmite semnal video, semnal audio, si semnalul de date prin cablu coaxial
  • Nici o pierdere de calitate și de întârziere pentru transmisie video HD
  • Capacitatea de transmisie pe distanțe lungi pina la 500 de metri
  • Ușor de upgradat sistemul analogic existent de sistem HD TVI

HD-TVI vs analog

449_00

 

Pe scurt, avantajul HD-TVI comparativ cu analogic este:

  • Rezoluție HD pe 720P/1080P la 25/30fps
  • Transmitere la distanta pentru video HD
  • Nici o pierdere de calitate video și întârzieri pentru transmiterea

HD-TVI vs HD-CVI 

449_01

În mod evident, HD-TVI și HD-CVI au caracteristici foarte similare, ambele dintre ele pot oferi soluții analogice de înaltă definiție. HD-TVI provine de la firma americană, care nu este furnizata la un singur producător. Prin urmare, ne așteptăm la mai multi producatori de camere analogice va lansa gama larga de camere HD-TVI, bazate pe piață. Prin urmare, HD-TVI este mult mai probabil de a deveni un standard de industrie, nu o tehnologie / soluție de proprietate.

HD-TVI vs HD-SDI 

449_02

În concluzie, comparativ cu HD-SDI, noua solutie HD TVI are urmatoarele avantaje :

Mai mult distanța de transmisie video de până la 1000ft (300m) prin cablu coaxial regulat, 700ft (200m), distanta de transmisie video de pe UTP (Cat5, cabluri răsucite). Preț mai ieftin pentru sistem HD analog, Sprijini instalare cablu răsucit.

HD-TVI vs IP Camera

449_03

Prin urmare, în comparație cu IPC, avantajele HD-TVI sunt

Nici o rețea de lățime de bandă cerință / influență
Nici o configurare a rețelei, la fel de ușor ca și sistem analog
Nici o pierdere de calitate video și de compresie
Nici o problemă latență video, în timp real live-vedere
Distanta de transmisie video de lungă
Preț mult mai accesibil pentru camerele de supraveghere si solutiile de stocare.

atutech