Un nou producator se alatura standardului de supraveghere video HDTVI

 

HDTVI (High Definition Transport Video Interface) este noul standard deschis de transmisie video de înaltă definiție 720p si 1080p prin cablu coaxial.

Până de curând, în lumea care cumpara supraveghere video CCTV a trebuit să aleagă între analogic 960H sau IP.

Dar acum exista fiecare producator a inceput sa dezvolte tehnologii care au evoluat rapid HD analog. Un sistem de transmisie de mare calitate HD si Full HD pe standard analog.

Vezi schema de instalatie HDTVI

noticia_hdtv_img_1_eng

 

HDTVI, un nou standard de înaltă performanță:

 

Dupa experientade piata a altor standarde HD analogic, HDTVI (High Definition Transport Video Interface) soseste si imbunatateste urmatoarele aspecte:

 

Realizeaza vizualizari fluide, de inalta calitate/ fara intarizere si cu putine interferente la rezolutie mare e de 720p și 1080p.

Poti face lucrari pe cablu coaxial standard de pana la 500m, permitand reutilizarea instalatiilor analogice deja existente, chiar cu ajutorul unui cablu UTP.

Este posibil să se adauge audio pentru semnalul video, precum și datelor, pentru control PTZ al camerelor HDTVI  direct prin cablul coaxial.

Este un standard deschis care suporta camere dezvoltate de diferiti producatori

Se instaleaza / utilizeaza foarte usor , nu sunt necesare alte cunostinte suplimentare.

Aduce o calitate superioara a imaginii la costuri competitive cu camerele de supraveghere analogice convenționale.

Dar poate cel mai interesant aspect despre HDTVI ca un standard deschis este că acesta contează cu sprijinul mai mult de 100 de producatori, printre care puteți gasi unele dintre liderii de piață, cum ar fi Safire, cu includerea în portofoliul sau de camere, DVR-uri Si Solutii HDTVI.

 

Safire adauga o noua linie de produse HDTVI:

Asa cum am menționat, toate acestea fac din sisteme de supraveghere HDTVI una dintre tehnologiile cele mai bine pozitionate intre standardele HD analogice. Prin urmare, Safire, o marcă europeană de referinta in sisteme profesionale de supraveghere video, este sigur de HDTVI si sprijina clar aceasta tehnologie oferind sisteme de inregistrare DVR universale cu flexibilitate mare care suport camere de supraveghere IP, camere analogice conventionale dar si camere HDTVI simultan in acelasi dispozitiv.

Contributia marcii a adaugat  multe avantaje HDTVI deja cunoscute. Amintiti-va ca aceasta include integrarea in software-ul de gestionare a avansat, Safire Control Center, aplicații mobile SCC, iar recent integrate Safire EasyConnect, serviciul P2P Cloud, care este în curs de primit foarte bine. Cu o dezvoltare bazata pe inovatie, utilizarea si scalabilitate, Safire se pozitionează cu o gama mare de produse de supraveghere video HDTVI la  preturi competitive. Aceasta este mereu in cautarea de solutii puternice usor de utilizat , astfel incat Safire este una dintre marcile cu cea mai rapida crestere din supraveghere video.

 

noticia_hdtv_img_2_eng

atutech