Sisteme de supraveghere HDTVI in curand in magazinul Atu Tech

Tehnologia HDTVI nu este același lucru cu tehnologie de procesare a imaginii analogice sau cu tehnologia de procesare IP megapixel. Cea mai mare diferenta dintre acestea este ca HDTVI combina tehnologia analogica modulara de transmisie si procesare a imaginii analogice cu imagistica si optica sistemelor HD de inalta rezolutie. Aceasta tehnologie HDTVI ofera cele mai bune parti ale acestor sisteme – Transmisie rapida analogica pe coaxial sau FTP si Tehnologie Megapixel HD. Rezultatul este un sistem de transmisie analog, rapid, de inalta calitate, usor de configurat care elimina in acelasi timp durerile de cap pe care ti le poate creea un sistem de supraveghere IP. Sistemele HDTVI nu se confrunta cu problemele frecvent aparute pe IP cum ar fi latimea de banda prea mica, instabilitatea, pierderea pachetelor de date si latenta.

Tehnologia sistemelor de supraveghere HDTVI este destinata pentru imbunatatirea tuturor aspectelor legate de performanta sistemelor HD peste coaxial, si doreste sa faca echipamentele HD mai simple cu diferite dispozitive de adaptare si acces. Aparitia tehnologiei va rezolva multe probleme in mod eficient ale prezentelor produse digitale coaxiale.

HDTVI (High Definition Interface Transport video) este transmisia Video pe interfata HD. Tehnologia HDTVI poate transmite inregistrari video pe distante lungi cu semnal foarte bun si de incredere. Tehnologia HDTVI presupune un cip amplasat pe camera de supraveghere si un cip encoder amplasat pe sistemul de inregistrare. Prin intermediul procesarii avansate de imagine si de codare se poate sporii calitatea imaginii a sistemului de supraveghere.

Sisteme de supraveghere HDTVI in curand in magazinul Atu Tech – Se stie deja ca produsele actuale HDTVI acopera doua rezolutii principale HD 720P si FULL HD 1080P. Camerele de supraveghere din gama HDTVI pot fi Bullet, Box, Dome sau Speed Dome si sistemele de inregistrare DVR HDTVI sunt momentan de 4, 8 si 16 canale video cu carcase 1U, 1,5U si 2U. Astfel puteti instala in interior chiar si 4 HDD-uri de 4 TeraBiti

Unnamed_QQ_Screenshot20140804142059

atutech