Dvr-urile Hdtvi de la Hanbang

Dvr-urile Hdtvi de la Hanbang HD Hanbang – HDTVI 

Iti poti reinoii sistemul de supraveghere analogic cu un sistem de supraveghere HDTVI. Este cea mai noua tehnologie a sistemelor HD peste coaxial. Gama de DVR-uri introduse de Hanbang sunt Hibride – adica suporta si camere analogice clasice simultan cu camere HDTVI. Tehnologia HDTVI va permite sa transmiteti semnal video necomprimat 720P pe distante foarte lungi prin cablu coaxial clasic sau FTP cu video-balun pana la 500m.

Performanta HD la 720P sau 1080P

Gama de produse HDTVI de la Hanbang dispune de cea mai noua tehnologiehanbanganalogica HD, este tehnologia ideala pentru a modernizarea unui sistem deja existent la un cost redus. Acesta isi pastrează usurinta in utilizare si cablajul unui sistem analogic in timp ce ofera rezolutiide 720P.

264Vizualizare rapida pe internet -Compresie H.264 dual-stream.

Codecul H264 inregistreaza 2 fluxuri simultan. Compresia se face rezolutie maxima HD 720p pe HDD si pe internet la o rezolutie mai mica. Astfel ai posibilitatea sa vezi inregistrarile foarte rapid de oriunde din lume.

HDMIDispunde de mai multe iesiri video – HDMI – VGA

Iesire video VGA si HDMI pentru afisarea inregistrarilor la rezolutie FULL HD 1080P. Acest DVR HD poate afisa simultan inregistrarile pe un monitor sau pe un televizor de ultima generatie la rezolutia maxima inregistrata.

Il puteti conecta la internet indiferent ce tip de IP aveti

 

Cu acest DVR poti vizualiza inregistrarile pe internet chiar daca ai IP Dinamic cu ajutorul serverului propriu al firmei HangBang. DVR-ul iti ofera un serial pe care il introduci in aplicatia de supraveghere. Serverul iti va gasi DVR-ul automat indiferent de IP. Aceasta face ca monitorizarea pe internet sa fie mult mai facila pentru toti utilizatorii care nu au IP fix. Sistemul este deasemenea compatibil cu majoritatea browserelor web comerciale, cum ar fi Internet Explorer, Mozilla Firefox si Google Chrome.

atutech