Dvr 4 canale HDTVI

Inregistratoare digitale de tip DVR HDTVI  asa cum au alintat-o cei de la Hikvision este solutie mult asteptata care ofera rezolutie inalta 720p (1.3 MP)/1080p (2 MP) utilizand tehnologia analogica pe cablu coaxial sau UTP (prin video-balon), imbina avantajele tehnologiei IP (rezolutia mare) cu cele analogice (usurinta in programare, latenta mica) la un pret mult mai mic decat solutia IP si foarte apropiata ca si costuri de solutia analogica traditionala (1000 TVL sau mai mica). Gama completa dvr 4 canale HDTVIDvr 8 canale HDTVI, Dvr 16 canale HDTVI de la cei mai importanti producatori de tehnologie HDTVI la aceasta ora: Hikvision si Hanbang pentru care sintem importatori oficiali. Impreuna ca tehnologiile HDCVI sau AHD fac ca piata inregistratoarelor digitale HD sa fie una completa si oarecum usor diferita. Nu ezita, alege un dvr HDTVI (TurboHD) acum la cel mai bun pret de pe piata.

dvr-4-canale-turbo-hd-hikvision-ds-7204hghi-sh-full-hd-107

Dvr 4 canale HDTVI Hikvision DS-7204HGHI-SH FULL HD

Dvr 4 canale Turbo HDTVI Hikvision DS-7204HGHI-SH FULL HD este dezvoltat pe tehnologia HDTVIde catre chinezii de la Hikvision. Accepta camere de supraveghere HD TVI 720P si 1080P (Full HD), dar va inregistra la rezolutia maxima de 720P (1 Megapixel)in modul realtime sau la 1080P la 12 FPS.

Codarea se face pe celebrul codec H264, si inregistreaza in timp real la 25 FPS, la rezolutia 720P. Iesirile video VGA si HDMI, poti fi folosite simultan la rezolutii FULL HD 1080P si pe VGA si pe HDMI. Camerele suportate sint si cele analog si cele HDTVI, iar cablarea este una clasica pe cablu coaxial sau ftp la distante cablate foarte mari. Detine si o intrare audio, care poate fi multiplexata pe orice canal video existent.

Nu contreaza ca ai camere de supraveghere video analogice! Poti sa-ti faci un upgrade cu dvr-uri de 4 canale HDTVI Hikvision DS-7204HGHI-SH, si poti prelua concomitent si camerele tale vechi analogice si camerele HD TVI de la Hikvision, dar nu numai.

Lasă un răspuns