Comunicat de presa Hikvision – Sisteme de supraveghere HDTVI

Introducere

Soluția Hikvision Turbo HD Analog este o tehnologie de ultima generatie ce permite transmisie video pe cablu coaxial de până la 500 metri cu rezolutie de milioane de pixeli 1MP si 2MP oferind compatibilitate perfectă si cu camere tradiționale SD, camere IP Hikvision, și camere HDTVI-conforme precum si DVR-uri.

24 iulie 2014 utilizatorii de sisteme de supraveghere CCTV analogice se pot bucura acum de rezoluție HD în timp ce isi pastreaza investițiile în infrastructura de cablare existenta odata cu lansarea soluției Turbo HD Analog Hikvision. Aceasta tehnologie revolutionara acceptă rezolutie HD 1080P, poate transmite semnal video până-la 500 de metri  pe cablu coaxial și oferă compatibilitate perfectă cu camere tradiționale SD, camere IP Hikvision și camere HDTVI-conforme și DVR-uri. La lansare, familia de produse Hikvision Turbo HD constă dintr-o gamă cuprinzătoare, 32 produse Hikvision HDTVI : DVR-uri Hikvision si camere 720P / 1080p, inclusiv Bullet, Dome, PTZ Dome, Foisor, Vari-focal, Vandalproof și unități de lumină scăzută.

Performanta HD la 1080p / 720p

Familia de produse Hikvision Turbo HD este bazata pe HDTVI (High Definition Video Interface transport), tehnologia este ideala pentru modernizarea sistemelor de definiție standard existente la un cost scăzut. Acesta își păstrează ușurința în utilizare a unui sistem analogic în timp ce oferă rezolutii video HD 1080p.

 

Este o tehnologie deschisa pentru 3rd Party

Toate produsele HD Hikvision Turbo adera la standardul deschis HDTVI, care garantează conexiune fără probleme la alte aparate DVR si camere de supraveghere HDTVI compatibile. DVR-urile Hikvision HD Turbo pot, de asemenea, sa conecteze camere tradiționale SD analogice și toate camerele Hikvision Turbo HD se pot connecta la sisteme de inregistrare DVR HDTVI ale altor producatori, dotate cu tehnologie HDTVI.

 

Sistem Tribrid – Futureproof prin combinarea Turbo HD, analog și IP

Hikvision Turbo HD DVR oferă conexiuni simultane la camere de rețea, analogice și camere TURBO HD, si detecteaza automat semnalul de intrare și de înregistrare. Aceasta înseamnă că sistemele existente pot fi actualizate prin simpla înlocuire a camerelor actuale și a unui DVR timp ce daca doresti rezolutii peste 2 megapixeli poti adauga camere IP de rezolutie mai mare.

Până la 500 metri de transmisie HD prin cablu coaxial

Hikvision HDTVI garanteaza transmisia fiabila a semnalului video 720p/1080p pe cablu coaxial pana la 500 metri. O soluție analogica convențional nu inregistreaza la rezolutii asa mari si sistemele de supraveghere HD-SDI nu pot transmite la distante asa mari. Acest lucru face Hikvision Turbo HD sa fie o soluție perfectă pentru a se potrivi la toate cerințele. În plus, soluția Turbo HD Analog suporta UTC de la distanță pentru set-up și de configurare, și permite un control al meniului OSD și controlul PTZ prin cablu coaxial. Acest lucru înseamnă că utilizatorii nu mai trebuie să meargă la camera de supraveghere pentru a face modificari, astfel instalarea și managementul camerei de supraveghere se face mult mai rapid și mai ușor.

Concluzii

Potrivit lui Keen Yao, Director de Marketing International al Hikvision, “Turbo HD este o solutie hi-tech puternica, cu latență zero pe distanțe lungi HD peste coaxial, care demonstreaza angajamentul nostru de a împinge limitele tehnologiei CCTV. Până de curând, singura opțiune pentru rezoluție CCTV HD a fost adoptarea en-gros a camerelor IP și a tehnologiei lor asociate. Acum, odată cu lansarea soluției Hikvision Turbo HD Analog, utilizatorii se pot bucura 720P / 1080p fără a face upgrade la IP si fara a inlocuii structura lor de cablare existenta. “

atutech